Velfac vinduer

Få en god og grundig vejledning, og et godt tilbud, helt gratis.

Hvis du entrerer med os, skal du først betale når vi er helt færdige, og du har godkendt arbejdet.

Det synes vi, giver maksimal tryghed for kunden.

Du kan også vælge blot at købe vinduerne igennem os, og selv stå for monteringen.

Vi monterer døre og vinduer i mere end 300 private boliger hvert eneste år. Se billeder af forskellige referancesager, hvor vi har monteret Velfac vinduer, længere nede her på siden.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Skift Vinduer Teamet

  Bliv ringet op

  Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Mange års erfaring
  Etableret i 2004

  Skift-vinduer.dk er en underafdeling af tømrerfirmaet Brdr. Gimm

  Få en god og grundig vejledning
  Gratis tilbud

  Gratis opmåling som foretages når det passer dig.

  Maksimal tryghed
  Tryghedspakken

  Betal først når vinduerne er leveret og monteret, og du har godkendt arbejdet.

  Hvad koster nye Velfac vinduer ?

  Når man er på udkig efter nye vinduer og døre, er der mange forskellige muligheder, derfor er det også meget forskelligt hvad elementerne koster. Selvom man holder sig indenfor samme mærke, er mulighederne mange.
  Hos Velfac kan du få vinduer og døre som almindelige træ-elementer, eller som træ-alu elementer. Du kan vælge imellem 2 eller 3-lags glas. Du kan få mange forskellige farver, og få forskellige farver udv. og indv.
  Nedenfor her, har vi listet forskellige priser, som giver et lille overblik over hvor stor forskel der er på vinduespriserne, alt efter hvad det er der passer ind i dit vinduesprojekt.
  Alle vinduerne nedenfor er fra serien "Velfac Ribo" og størelsen er 118,8 cm x 118,8 cm.

  • Almindeligt topstyret vindue i træ, samme farve udv. og indv.  (Glas = 2-lags) - Pris inkl. moms = 3.600 kr.
   --- (samme vindue med 3-lags glas - Pris inkl. moms = 4.200 kr.)
  • Almindeligt topstyret vindue i træ, forskellig farve udv og indv. (Glas = 2-lags) - Pris inkl. moms = 4.040 kr.
   --- (samme vindue med 3-lags glas pris inkl. moms = 5.800 kr.)
  • Almindeligt topstyret vindue i træ/alu samme farve udv. og indv. (Glas = 2-lags) - Pris inkl. moms = 5.830 kr.
   --- (samme vindue med 3-lags glas pris inkl. moms 6.250 kr.)
  • Almindelig topstyret vindue i træ/alu forskellig farve udv. og indv. (Glas = 2-lags) - Pris inkl. moms = 5.830 kr.
   --- (samme vindue med 3-lags glas pris inkl. moms = 6.320 kr.)

  Hvis man ønsker samme størelse vindue, men opdelt i to oplukkelige fag, med sprosser koster det 8.380 kr. inkl. moms
  --- (Det sprossede vindue er regnet som træ/alu, med 3-lags glas)

  Ovenfor bliver det tydeliggjort, at der er rimelig stor forskel på vinduespriserne, selvom vinduerne har samme størelse.
  Prisforskellen kan svinge endnu mere, alt efter hvilke tilvalg man vælger til sine vinduer (se mere under tilvalgsmuligheder længere nede på siden)

   

  Hvad koster montering af nye vinduer ?

  Ved montering af nye vinduer er der ikke nogen prisforskel på om det er træ eller træ/alu vinduer, men der er forskel på om det er med 2 eller 3-lags glas.
  Glasset udgøre klart den største del af vægten i et vindue, og hvis man vælger 3-lags glas frem for 2-lags, så øger man vægten med ca. 1/3, det kan betyde at man skal bruge hjælpeværktøjer til at løfte vinduerne med, eller at man har brug for flere mænd til at klare opgaven.
  Derfor er det ofte lidt mere bekosteligt, at få monteret vinduer med 3-lags glas end med 2-lags.
  Hvis der er tale om almindelige vinduesstørelser ca. 120 cm. x 120 cm. så er der ikke den store forskel i montageprisen, men hvis det er lidt større partier, feks. terrassepartier ind til stuen eller lignende, bliver de ofte så tunge, at det er nødvendigt med en vinduesløfter eller flere mænd, og dermed vil montage prisen stige. En almindelig vinduesløfter koster ca. 4.600 kr. i leje om dagen inkl. moms og levering.

  Det er svært at lave en tommelfingerregel omkring pris på montering af vinduer, da der også her, kan spille mange forskellige ting ind. Men hvis man regner med at 4 stk. vinduer sidder så man kan nå dem fra jorden, at de har en nogenlunde almindelig størrelse, feks. 118,8 cm. x 118,8 cm.  og at de er monteret i et almindeligt murstens hus, så vil det koste ca. 11.500 kr. inkl. moms, at få monteret dem. I denne pris er alt indregnet. Fugning udv. og lister eller fugning indv. oprydning/rengøring, og bortkørsel af alt affald.

   

  Spar på varmen med nye vinduer

  Hvis du bor i et hus fra 60erne på ca. 140 m2, som har almindelige termoruder i, vil du kunne spare ca. 3.500 kr. årligt, ved at skifte til nye vinduer. Det er et bud på et gennemsnit, som kan være forskelligt ved forskellige forhold. Der er selvfølgelig flere ting som spiller ind på besparelsen.
  Hvis du har et hus der har flere vinduer, eller større glasflader end et gennemsnitshuds fra den tid, vil besparelsen være større, hvorimod den vil være mindre hvis det er omvendt. Hvis din opvarmningsform er el-varme eller olie vil du også spare mere end hvis du har en billiger opvarmningsform, så som gas eller fjernvarme. Derudover spiller det selvfølgelig også en rolle hvor streng vinteren er, det år man måler på.
  Velfac har en energiberegner på hjemmesiden, hvor man kan taste forskellige forhold ind, og dermed få et bud på hvor stor en besparelse man kan se frem til, ved at skifte vinduer i sit eget hus.

   

  Tilvalgsmuligheder

  Derfor er de så vigtige -

  Tilvalgsmulighederne kan faktisk gøre en enorm stor forskel, når man skal have nye vinduer eller døre, og der er rigtig mange muligheder.
  Til at starte med skal man vælge imellem de muligheder, som de fleste mennesker kender, eller kan læse sig til rimelig hurtigt. Skal man have træ/træ eller træ/alu vinduer, skal man have 2 eller 3-lags glas, farver, sprosser, åbnemuligheder osv. Men der er mange flere tekniske tilvalgsmuligheder, som måske passer tid netop din situation.
  Du kan få solar-glas, som hjælper med at holde varmen fra solens stråler ude, så der ikke er +30 grader, i din stue, eller i dit soveværelse, hvis disse skulle være syd eller vestvendt. Du kan få lydglas, som demper udefra kommende støj betragteligt, og det koster næsten ingenting ekstra. Hvis du skal have en ny terrassedør, vil vi opfordre dig til at undersøge hvad en Vinduesdør er, det er nemlig en terrassedør i et meget slangt, moderne, og lækkert look. Grundet den meget smalle ramme, tillader denne dør meget mere udsyn, og giver mere dagslys i det rum den er monteret i.

  Nogle af tilvalgsmulighederne er direkte nødvendige, for at ende med et godt, og brugbart resultat. Man kan feks. tilvælge at få et renoveringsbundstykke (bundstykke = dørtrin), på sin nye dør. Normalt leveres de fleste døre i dag med et bundstykke i alu, eller komposit som begge er 25mm i tykkelsen, men ved mange dørudskiftninger, ligger gulvet indenfor højt, det gør ikke noget fordi det gamle bundstykke er 4-5 cm højt, men når så man får sin nye dør, hvor bundstykket kun er 25mm højt, så opstår balladen, for så ligger gulvet højere end bundstykket, og hvis døren åbner indad, kan den simpelthend ikke åbne fordi den støder ind i gulvet. I den situation skal man bestille døren med et renoveringsbundstykke, når man ordre den.

  Lige fortiden er det populært, at få sine nye vinduer delt på midten med en vandret post, således at der bliver to stykker glas, og det kun er den nederste del af vinduet der kan åbne. Hvis man vælger denne løsning, betyder det i langt de fleste tilfælde, at man faktisk bryder reglerne omkring brandredning i familieboliger.
  Det er nemlig sådan, at der er et minimumsmål, som et vindue skal have, hvis det sidder i et opholdsrum, hvor der kun er EN anden udgang. Hvis du feks. ligger og sover i dit soveværelse, og der er opstået brand i huset, så det brander ude på den anden side af soveværelses døren, så har du muligvis kun EN flugtvej, og det er igennem vinduet. Derfor er der regler for minimumsåbninger i nye vinduer. Hvis det er looket du er ude efter i de todelte vinduer, vil det være klogt at vælge at dele vinduet med en vandret sprosse, som åbner med ud når du åbner vinduet, på den måde overskrider du ikke regelerne om brandredning. Hvis du har værelser med vinduer, som ikke overholder brandrednings reglerne, vil det give en K3 i tilstandsrapporten hvis/når du vil sælge huset, og det er der ingen der ønsker at have i sin tilstandsrapport.

  Søg vejledning

  Går du med tanker om at skifte dine vinduer eller døre, er det aller vigtigste råd vi kan give dig - Søg vejledning.
  Du kan få en god sparring omkring dine tanker og dine muligheder, og du kan undgå dumme fejl. Det koster normalt ingenting at få et vejledningsbesøg og et tilbud, men det kan godt komme til at koste dyrt, ikke at gøre det.

  Velfac vinduer referencer

  Bærende vinduer i ølstykke erstattes med Velfac 200.

  By - Ølstykke
  Tidspunkt - December 2021
  Entreprisesum - 309.000 kr. inkl moms

  Denne Kunde fra ølstykke ønskede sig vinduer fra gulv til loft.
  Kundens hus var født med bærende vinduer, hvilket var en af grundende til at vi valgte at monterer Velfac 200 vinduer.

  Vores murer nedbrød muren under de eksisterende vinduer, så vi kunne få monteret de flotte vinduespartier fra loft til gulv.

  De nye vinduespartier blev således både højere og bredere end de eksisterende havde været, så vi havde vores faste ingeniør til at beregne størelse på ny rem og bærestolper, som vi monterede i samme moment som vinduerne.

  Iblandt de høje vinduespartier indgår en dobbelt skydedør. Den har to store døre som kan skydes til hver sin side. Det kan være svært at se på billederne hvad der er faste partier, som ikke kan åbne og lukke, og hvad der er selve skydedørene. Det er modellen Velfac-200 der gør at alle vinduesrammerne ser ens ud, uanset om de kan åbne eller ej. Det giver et super flot og ensartet udtryk.

  Udover vinduerne på havesiden, fik kunden skiftet alle de andre vinduer og døre i huset. flere steder har vi nedbrudt mur, og indsat nye bærende stolper, for at kunne opfylde kundens ønsker om at flytte på vinduesinddelingen.

  Model - Velfac-200 i hus med bærende vinduer.

  By - Kokkedal
  Tidspunkt - September 2021
  Entreprisesum - 287.825 kr. inkl moms

  Denne Kunde bor i et Johan Christensen hus.
  Denne hustype er født med bærende vinduer.

  For at imødekomme kundens ønske om at miste mindst muligt glas, og samtidig lade de lodrette bærende karme stå, har vi monteret vinduer af typen Velfac 200. PÅ den måde bliver de bærende stolper stående og bærer taget som de altid har gjort.

  Derudover fjerne vi en muret brystning ind til stuen, så kunden kunne få store vinduer fra gulv til loft. Vi monterede også en skydedør ind til stuen.

  Kunden ønskede at genbruge de flotte stenplader som var brugt til vindueskarme ved det gamle stueparti. De blev kørt til stenhuggeren og skåret om, så de kom til at passe i køkkenet.

  Dobbelt skydedør Model - Velfac-200

  By - Hellerup
  Tidspunkt - August 2017
  Entreprisesum - 237.032 kr. inkl moms

  Denne Kunde bor i et stort hus i Hellerup.
  Grundet husets størrelse er der også mange vinduer og døre.
  Vi leverede og monterede :

  • 3 stk. almindelige døre
  • 1 stk Dobbelt skydedør (denne skulle hejses ind med en stor lastbilkran)
  • 1 stk stort parti i kælderen
  • 16 stk vinduer

  Den dobbelte skydedør i modellen Velfac 200 har gjort en stor forskel for looket i stuen.

  Som det fremgår af ovenstående billeder, er en dobbelt skydedør fra Velfac en rigtig flot og symetrisk løsning.
  Når skydedøren er lukket, fremstår vinduespartiet som 4 lige store glas, og det er ikke tydeligt at der er noget der kan åbnes.
  Men hvis man drejer på de to greb, deler den midterste stolpe sig, og man får mulighed for at skyde de to midterste glasrammer hver sin vej.

  På den måde får man en stor åbning midt i lokalet.

  Det er en super flot, og eksklusiv løsning.

  Velfac 200 vinduer og terrassedøre

  By - Kokkedal
  Tidspunkt - Maj 2017
  Entreprisesum - 96.600 kr. inkl moms

  Denne kunde ønskede vinduer af typen Velfac 200.

  Vi har udskiftet 9 vinduer, 1 hoveddør, og to terrassedøre.

  Denne model er med 3-lags glas og er vedligeholdelsesfri træ/alu.

  Modellem udmærker sig ved at hele rammen åbner ud, når man åbner vinduet,
  hvilket betyder at man får mest muligt glas, og dermed størst muligt lysindfald.

   

   

  Hul i mur til Velfac vinduer (2 stk. faste partier)

  By - Smørum
  Tidspunkt - Maj 2017
  Entreprisesum - 41.280 kr. inkl. moms

  Denne kunde ønskede mere lys i stuen. Derfor lavede vi 2 stk. murhuller, et i hver side af stuen.

  Hullerne blev lavet ved at tage mursten ned i fortanning, og murer nye hjørner op, så det kom til at passe til de nye vinduespartier.
  Indermuren var mursten med puds på, så her pudssede vi nye vinduesfalse, så alt der manglede indvendigt var malerarbejde.

  Vi laver altid en støvvæg indvendig, når vi laver murhuller, således holder vi styr på at støv og skidt ikke breder sig til hele huset.
  Udvendig afsluttede vi med et rulleskifte i bunden af partierne, ligesom der er ved husets øvrige vinduer.

  Alle arbejder omkring opgaven er indeholdt i prisen ovenfor.

   

  8 stk. Dannebrosvinduer fra Velfac

  By - Brøndshøj
  Tidspunkt - Maj 2015
  Entreprisesum - 75.775 kr. inkl. moms

  Denne kunde fik monteret 8 stk. Velfac dannebosvinduer, i modellen Ribo træ/alu
  Ribo fås som træ/alu vinduer, som sikre minimal vedligeholdelse, fordi den yderste del af vinduet
  er lavet af malet aluminium. (i dette tilfælde hvidmalet)
  Man kan også få Ribo-modellen som træ/træ.