Outline er danskproducerede kvalitetsvinduer

Vi giver 25% rabat på Outline vinduer hele Maj og Juni måned. kontakt os, og få et godt og gennemarbejdet tilbud.

Fabrikken ligger i Farsø – Nordjylland, og er beviset på at vinduer og døre kan produceres i Danmark, og alligevel leveres til konkurrencedygtige priser.

Det lader sig gøre fordi produktionen er supereffektiv, transporten er kort (hvilket også er godt for miljøet), og så er der meget sjældent reklamationer på produkterne, grundet en god og grundig kvalitetssikring.

Word Image

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  YouTube thumbnail

  Bliv ringet op

  Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Mange års erfaring
  Etableret i 2004

  Skift-vinduer.dk er en underafdeling af tømrerfirmaet Brdr. Gimm

  Få en god og grundig vejledning
  Gratis tilbud

  Gratis opmåling som foretages når det passer dig.

  Maksimal tryghed
  Tryghedspakken

  Betal først når vinduerne er leveret og monteret, og du har godkendt arbejdet.

  Skræddersyede løsninger efter dine ønsker

  Hos Outline er der ingen hyldevare. Her bliver alle produkter skræddersyet efter dine ønsker. Der er mange forskellige muligheder.

  Ønsker du runde eller trekantede vinduer? Store vinduespartier med glas fra loft til gulv? Vedligeholdelsesfrie vinduer i træ/alu, eller vinduer i en helt speciel farve, så kan Outline levere det.

  Hurtig levering

  Du kan vælge imellem 3 forskellige slags leveringer.

  • Lyn levering = levering på kun 4 dage. Det er Danmarks hurtigste levering (det er ikke alle produkter der kan bestilles som lyn levering).
  • Hurtig levering = 2 ugers leveringstid.
  • Almindelig levering = ca. 4 ugers leveringstid.

  Mere end 99% af alle leveringer fra Outline kommet til aftalt tid, det kan lade sig gøre fordi alle vinduerne og dørene produceres i Danmark.

  Huse med bærende vinduer

  Outline har en produktlinje som hedder Daylight. Denne type vinduer og terrassedøre er designet med meget smalle rammer, der sikre mest muligt lysindfald. Det kan være særligt anvendeligt, hvis du bor i et hus med bærende vinduer. Her er husets tag understøttet af de eksisterende vinduer. Derfor er det nødvendigt at indsætte bærestolper der hvor de lodrette karmdele står, eller lade de eksisterende karmdele stå, og så monterer de nye vinduer imellem dem.

  Uanset hvordan man vender og drejer det, vil man miste noget glas. Her kommer Outline Daylight så ind i billedet. Deres smalle rammer gør nemlig at man kun mister et minimum af det eksisterende glasareal, og dermed kan bevare boligens nuværende lysindfald. Hvis du har et hus med bærende vinduer, så kontakt os, og få et rådgivningsbesøg, hjemme hos dig. Det giver den bedste forståelse, når man står og taler sammen samtidig med, at man kan se på opgaven 1 til 1.

  Outline vinduer referencer

  By – Slangerup
  Tidspunkt – April 2020
  Pris – 200.299 kr. inkl moms

  Denne kunde har et hus med bærende vinduer.

  Vi udførte derfor opgaven med Outline Dayligt vinduer, som giver et maksimalt lysindfald. Derved kunne vi lade de eksisterende karmstykker stå og tage trykket fra taget, som de har gjort lige siden huset blev bygget. Modellen ”dayligt” fra Outline fås som træ - alu og er derved vedligeholdelsesfrie vinduer, fordi den udvendige del af vinduerne er af aluminium. (i dette tilfælde hvidmalet). Vi bestilte også hvidmalede aluminiumskapsler med fra vinduesfabrikken, som vi monterede foran de gamle karmstykker. På den måde bliver alt udvendigt nyt og pænt at kigge på, og ikke mindst vedligeholdelsesfrit.
  Indv. blev der som vanligt lavet en fin finish, med færdigmalede lister og fuge. Foran de gamle bærende karme, monterede vi tilskårede mdf-plader, som kunden selv skal male.
  Vi monterede også 2 nye bærende galvaniserede jernsøjler, en på hver sin side af døbbeltdøren.

  By - Fredensborg 
  Tidspunkt - Februar 2024
  Entreprisesum - 274.200 kr. inkl. moms

  Ved denne sag har vi monteret vindueselementer fra Outline, af typen "Daylight".
  20 stk. vinduer og 2 stk. dobbelte terrassedøre.

  Det er en særlig type træ/alu vinduer, som er opbygget således at glasarealet bliver større, dermed kommer der mere lys ind i huset, end ved trationelle vinduer.
  Vi bruger ofte denne type vindueselementer, når der er tale om bærende vinduer. Ved at bruge Outline Daylight kan vi lade de eksisterende karme, som bærer taget blive stående, og så montere Daylight vinduerne imellem disse eksisterende bærende karme. PÅ den måde kan vi stort set holde samme glasareal, som de gamle vinduer havde, samtidig med at vi ikke fjerner noget bærende overhovedet. Det er en pæn og sikker løsning, der kan udføres uden at skulle involvere en ingeniør.

   

  Klik på billedet for at se det i større format

  Vi er specialister i montering af døre og vinduer
  • Gratis opmåling som foretages når det passer dig.
  • Betal først når vinduerne er leveret, monteret og arbejdet er godkendt.
  • Vi leverer gode håndværkeroplevelser til favorable priser.

  Ring til os på Tlf. 70 30 55 55