Nye Rationel vinduer

Gør en god handel, og få en god håndværkeroplevelse 

Vi giver 20% rabat på rationel vinduer og døre i Maj og Juni måned 2024

Kontakt os og få en god og grundig vejledning, og et godt tilbud, helt gratis.
Hvis du entrerer med os, skal du først betale når vi er helt færdige, og du har godkendt arbejdet.
Det synes vi, giver maksimal tryghed for kunden.

Du kan også vælge blot at købe vinduerne igennem os, og selv stå for monteringen.

Se billeder og beskrivelser af referancesager længere nede på siden.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Skift Vinduer Teamet

  Bliv ringet op

  Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Mange års erfaring
  Etableret i 2004

  Skift-vinduer.dk er en underafdeling af tømrerfirmaet Brdr. Gimm

  Få en god og grundig vejledning
  Gratis tilbud

  Gratis opmåling som foretages når det passer dig.

  Maksimal tryghed
  Tryghedspakken

  Betal først når vinduerne er leveret og monteret, og du har godkendt arbejdet.

  Værd at vide, når man skal have nye vinduer

  Hvad koster nye vinduer?

  Materialet.

  Prisen på nye vinduer kan svinge meget, både fordi der findes forskellige kvaliteter, og forskellige typer inden for samme kvalitetsramme.

  Feks. kan listeprisen på et helt almindeligt vindue (119 cm x 119 cm) afvige fra 4.500 kr. inkl. moms for et almindeligt topstyret trævindue i farven hvid. Til 13.500 kr. inkl. moms for et vindue i samme størrelse, men regnet som et sprosset træ/alu Dannebros-vindue, med en udluftningsventil.

  Således kan prisen på et vindue svinge rigtig meget, alt efter hvad det er man ønsker. Hvis du går med tanker om at få skiftet vinduer, anbefaler vi derfor altid, at du tager en snak med en fagperson der ved hvad han taler om, og dermed kan give en god og grundig vejledning, således at du som kunde får det bedste grundlag at træffe din beslutning på.

  Arbejdsløn/Montering

  Når det handler om montering, er det ikke så vigtigt for prisen hvilken type vindue det er der skal monteres. Her er det mere vigtigt hvor mange vinduer der er, og hvor store vinduerne er.

  En montage-pris for montering af 4 stk. vinduer 119 cm. x 119 cm. Vil ligge på 14.660 kr. inkl. moms. Denne pris er for et HELT færdigt stykke arbejde, det vil sige at der er regnet med færdiggørelse udv. Med fuger, og indvendigt med lister. Rengøring og bortkørsel af affald er også inkluderet i prisen.

  Hvis kunden ønsker selv at fuge og lave indvendig finish med lister, ville prisen skulle reduceres med ca. 1.500 kr. inkl. moms.

  Det vil altid være lidt dyrere kun, at få monteret et enkelt vindue, fordi der er en række arbejdsgange, som skal udføres uanset om der er tale om montering af 1 stk. vindue, eller 4 stk. vinduer - kørerturen frem og tilbage til arbejdsstedet, ud og indpakning af værktøj, og turen til genbrugsstationen med affald, er alle de samme. Det er derfor naturligt nok billigere pr. vindue at få monteret 4 stk. end kun at få monteret 1 stk.

  Se flere priseksempler under referencer.

  Hvor meget kan man spare på varmeregningen med nye vinduer ?

  Ved en almindelig villa fra 1960, på 140 m2. ville man for blot få år siden, typisk kunne spare 3.000 – 4.000 kr. om året ved at skifte til nye lavenergi vinduer - energiklasse A. Det er et mere broget billede der foreligger i dag. Efter balladen i Ukraine, og de stigende priser på energi, er det sværre at byde på konkrete bespatelser. Men man kan sige at besparelserne i hvertfald ikke er blevet mindre. særligt hvis din opvarmningsform er gas, vil der være betraktelige besparelser i sigte, hvis du skifter dine vinduer. Der er selvfølgelig yderligere en række omstændigheder der kan ændre besparelsen op og ned. Hvis vi får en lang og kold vinter, vil det beløb man sparer selvsagt være større, end hvis vinteren er meget mild og kort. Ligeledes har opvarmningsformen noget at sige, hvis man feks. har en dyr opvarmningsform som El- varme, vil det beløb man sparer også være større end hvis man har en billigere opvarmningsform. Se mere på Rationels energiberegner, for at få præciseret hvor meget der er at spare i din konkrete situation. Du finder energiberegneren under "Besparelser og merværdi" i toppen på forsiden af vores side.

  Vigtige tilvalgsmuligheder

  Der er virkelig mange tilvalgsmuligheder når det handler om vinduer og døre. Mange flere end de fleste ved. Nogle af de muligheder der er, koster ikke noget særligt ekstra, men kan gøre en kæmpe forskel, for dem der får dem installeret.

  Man kan eksemplevis få "solar glas" i vinduerne som holder varmen fra solens stråler ude. Det kan være virkelig nyttigt for folk som har terrassepartier imod syd og vest, og som derfor kan have svært ved at holde varmen i boligen nede om sommeren.
  Man kan også få gennemgående greb på sin terrassedør, så man kan gå ud af døren, og lukke den rigtigt efter sig, det kan være nyttigt på en kølig dag, og det koster næsten ingen ting.

  Der er mulighed for at få udluftningsventiler, lydglas, sikkerhedsbeslag, vendevinduer, 2- og 3-lags glas, ekstra lås på hoveddøren, træ/alu elementer, og meget meget mere.Derfor er det bedste råd man kan få, når man skal have nye vinduer, SØG VEJLEDNING.

  Udover at få styr på tilvalgsmulighederne, kan man ved at søge kompetent vejledning, også undgå dumme fejl, og få mere værdi for pengene. Hvis man eksempelvis gerne vil have sine vinduer 2-farvede, feks. sorte udvendig, og hvide indvendig, så koster det ca. 18% ekstra fordi fabrikken skal dække vinduerne af, og male dem af 2 omgange. I disse tilfælde kan det være en rigtig god idé, at vælge vinduerne som træ/alu elementer. Det koster nemlig ingenting ekstra, at få træ/alu vinduer som 2 farvede. Det er fordi aludelene bliver fremstillet for sig, og monteret på vinduerne til sidst, hvilket betyder at fabrikken ikke skal dække af og male af 2 omgange. Det betyder at man godtnok betaler de ca. 25% ekstra det koster at få træ/alu vinduer, men tilgengæld spare man de 18% det koster at få malet trævinduerne af 2 omgange. Dermed betaler man faktisk kun ca. 7% ekstra for et bedre vindue, der er vedligeholdelsesfrit, og som har en længere garanti. Faktisk kan man få aludelene i flere forskellige farver og overflader, end man kan få på et almindeligt trævindue.

  Det er bare nogle af grundende til vi mener, at alle der påtænker at skifte vinduer og døre, bør bestille et vejledningsmøde, det koster ingenting, og man får samtidig et uforpligtende tilbud på opgaven

  Hvor køber jeg nye vinduer?

  Du kan købe nye vinduer mange forskellige steder.

  I stort set alle trælaster, i Silvan, på internettet, og andre steder.

  Vi hos skift-vinduer.dk har en god aftale med vinduesproducenten Rationel. Det betyder at du som kunde, kan købe vinduerne til en favorabel pris, samtidig med at du får den bedste vejledning, og en gratis opmåling af dine vinduer.

  Derfor vil vi naturligvis opfordre dig til at få et uforpligtende tilbud fra os.

  Vi kommer gratis ud og opmåler dine vinduer, råder og vejleder på bedste vis, og giver et uforpligtende tilbud. Hvis du efterfølgende ønsker at gøre brug af vores tilbud på nye vinduer, kan du roligt læne dig tilbage og lade os klare hele processen. Vi tager ansvaret for vinduesmål, og for selve produktet (Vinduerne). Hvis der er fejl på noget, sørger vi naturligvis for at alt bliver bragt i orden. Du får som kunde hos os, markedets absolut bedste betalingsbetingelser, der er med til at give maksimal tryghed. Du skal nemlig først betale, når vi er HELT færdige med arbejdet, og du har godkendt det hele. Se mere under Tryghedspakken, på forsiden af vores hjemmeside www.skift-vinduer.dk

  Hvis du selv ønsker at monterer dine nye vinduer, kan du også købe vinduerne igennem skift-vinduer.dk vi opdeler nemlig altid vores tilbud, så du som kunde kan se hvor meget der er sat af til montering, og hvor meget selve vinduerne koster. Hvis du selv ønsker at monterer vinduerne, oplyser du bare det, så leverer vi vinduerne på din adresse, og du vil få en faktura der matcher prisen på vinduerne. (leverengen af vinduer er indregnet i vinduesprisen)

  Hvordan får jeg nye vinduer?

  Et typisk forløb

  Hr. Hansen Kontakter os (skift-vinduer.dk) pr. mail eller telefon. Vi aftaler et mødetidspunkt, hvor vi sammen kan se på opgaven. Vi møder op hjemme hos Hr. Hansen hvor opgaven skal udføres, gennemgår sagen, og drøfter de forskellige muligheder. Vi råder og vejleder på bedste vis, og finder sammen med Hr. Hansen den løsning der passer bedst til ham. Vi laver de nødvendige opmålinger, og kører hjem og regner på sagen. Indenfor 14 dage modtager Hr. Hansen en mail eller et brev, med tegninger/beskrivelse af vinduerne og et uforpligtende tilbud, som er delt op således, at det klart fremgår hvor meget af den samlede tilbudspris der er sat af til arbejdsløn, og hvor meget der er sat af til materialer (Vinduerne). Herefter vælger Hr. Hansen om han gerne vil gøre brug af hele tilbuddet, (altså at vi står for hele opgaven, og udskifter vinduerne) eller om han selv vil stå for udskiftningen, og dermed nøjes med at få vinduerne leveret til sin adresse. Hr. Hansen vælger i dette tilfælde at lade os stå for hele opgaven. Begge parter underskriver aftalen, og der aftales en dato for udskiftningen. Når vi rammer den aftalte dato, kommer vi og udfører opgaven. Herefter kan Hr. Hansen gennemgå det udførte arbejde, og først når arbejdet er gennemgået og godkendt af Hr. Hansen, får han regningen, som selvfølgelig lyder på det aftalte beløb. Hr. Hansen betaler regningen, og kan nu glæde sig over det gode forløb, sine flotte nye vinduer, og kan se frem til en vedvarende årlig besparelse på varmeregningen.

  Hvis du selv vil monterer vinduerne, og blot vil bestille dem igennem skift-vinduer.dk er betalingsbetingelserne anderledes.
  Se mere omkring forholdene ved at klikke Her - Tryghedspakken.
  Mange års erfaring
  Etableret i 2004

  Skift-vinduer.dk er en underafdeling af tømrerfirmaet Brdr. Gimm

  Få en god og grundig vejledning
  Gratis tilbud

  Gratis opmåling som foretages når det passer dig.

  Maksimal tryghed
  Tryghedspakken

  Betal først når vinduerne er leveret og monteret, og du har godkendt arbejdet.

  Rationel vinduer referencer

  9 vinduer, 1 skydedør, 1 hoveddør, og et hul i muren til et ekstra vindue.

  By - Allerød
  Tidspunkt - August 2021
  Entreprisesum - 171.000 kr. inkl moms

  Denne kunde fik nye døre og vinduer i hele huset.
  Valget af vinduesmærke faldt på Rationel træ/alu.

  Vi udførte også et hul i væggen ind til stuen, så der dels kom mere dagslys ind, og så det blev næmmere at udlufte rummet.
  Udvendig fik kunden en ny zinksålbænk under det nye vindue, og indv. fremskaffede vi nogle specielle fliser som blev brugt til vinduesplade/vindueskarm.
  Således blev det nye vindueshul helt identisk med de eksisterende vinduer.

   

   

  7 vinduer, 1 terrassedør og 1 hoveddør

  By - Bagsværd
  Tidspunkt - September 2021
  Entreprisesum - 102.180 kr. inkl moms

  Denne kunde fik nye døre og vinduer i sit rækkehus i Bagsværd.
  Valget af vinduesmærke faldt på Rationel træ/alu.

  Da vi skulle montere nogle af vinduerne på førstesal, havde vi brug for stillads som er indregnet i den samlede pris ovenfor.

  Da kunden også ønskede mere lys i stuen monterede vi udover terrassedøren også et ekstra vindue.

  Kunden fik også skifers ålbænke under vinduerne udv. og ny hvid vinduesplade under vinduerne indv.

  Derudover blev der flyttede nogle radiatorrør der før løb langs vægen, der hvor døren skulle monteres.

  For at de ikke skulle være i vejen, blev de forlænget og gemt under gulvet lige indenfor døren.

   

  Hul til ny terrassedør

  By - Skibby
  Tidspunkt - Juni 2017
  Entreprisesum - 49.482 kr. inkl moms

  Denne kunde ville gerne kunne gå direkte ud på terrassen fra stuen.

  Derfor lavede vi adgang til terrassen ved at fjerne den murede mur og isætte en terrassedør.

  Da kunden også ønskede mere lys i stuen monterede vi udover terrassedøren også et ekstra vindue.

  Kunden fik også skifers ålbænke under vinduerne udv. og ny hvid vinduesplade under vinduerne indv.

  Derudover blev der flyttede nogle radiatorrør der før løb langs vægen, der hvor døren skulle monteres.

  For at de ikke skulle være i vejen, blev de forlænget og gemt under gulvet lige indenfor døren.

   

  Nye Velux vinduer

  By - 2750 Ballerup
  Tidspunkt - August 2012
  Entreprisesum -

  Ønsker du dig mere lys i din bolig ?
  Vi leverer og monterer ovenlys i private hjem, og for boligforeninger på sjælland.
  Kontakt os, og få en god vejledning, og et godt tilbud på nye Velux vinduer. 

  Denne kunde ønskede mere lys i køkkenet.
  Vi monterede 4 store Velux vinduer, og indpakkede spærene/bjælkerne i gips.
  Vi lavede plads til elektrikkeren så han kunne trække kabler til spots, som senere blev monteret under spærene/bjælkerne.
  2 af de 4 velux vinduer blev leveret med motor og fjernbetjening, således at de kunne åbnes elektrisk.

  Kundens kommentar:

  Brdr. Gimm er et meget troværdigt firma, hvor alle aftaler bliver overholdt.
  Vi følte os trygge fra start, og til det endelige resultat blev afleveret.
  Vi kan kun anbefale firmaet som seriøst, troværdigt, og omhyggeligt.

  Renovering af kvist

  By - Brønshøj
  Tidspunkt - Juni 2017
  Entreprisesum - 65.800 kr. inkl. moms

  Denne kunde ønskede at løfte husets udseende ved at renovere husets kvist.
  Efter renoveringen fremtræder huset meget mere indbydende og harmonisk.
  Vi har pudset kvisten op, lavet ny gesims, nye inddækninger imod tag, nye tagrender, og monteret en ny dobbelt vinduesdør fra Rationel.

  Mange års erfaring
  Etableret i 2004

  Skift-vinduer.dk er en underafdeling af tømrerfirmaet Brdr. Gimm

  Få en god og grundig vejledning
  Gratis tilbud

  Gratis opmåling som foretages når det passer dig.

  Maksimal tryghed
  Tryghedspakken

  Betal først når vinduerne er leveret og monteret, og du har godkendt arbejdet.

  2 vinduer og stueparti

  By - Hillerød
  Tidspunkt - Juni 2014
  Entreprisesum - 46.987 kr. inkl. moms

  Udskiftning af 2 stk. alm. topstyrede vinduer,
  og udskiftning af gammel skyde dør, til 2 stk. faste partier og 1 stk. bred terrassedør. Som altid, er indvendig og udvendig færdiggørelse med i prisen.

  Vinduer fra gulv til loft

  By - Hornbæk
  Tidspunkt - juni 2017
  Entreprisesum - 45.900 kr. inkl. moms

  Hos denne kunde i hornbæk, har vi monteret 4 store vinduer fra gulv til loft, og en stor vinduesdør.
  Det giver et rigtig flot udsyn til haven, masser af lys i stuen, og inviterer naturen ind i huset.
  Opgaven omfattede også flytning af ledninger og stikkontakter, det hele er indregnet i entreprisesum.

  Vinduer fra gulv til loft


  By - Vanløse

  Tidspunkt - April 2017
  Entreprisesum - 132.600 kr. inkl. moms

  De gamle vinduer ind til stuen havde en fyldning i bunden, som kunden gerne ville have fjernet, så de kunne få maksimalt lysindfald.
  Derfor blev vi enige om at monterer vinduer med glas fra gulvet til loftet. Da de gamle vinduer var med til at bære taget, indsatte vi nye bærestolper imellem de nye vinduespartier.
  Udover stuepartiet med terrassedøren, skiftede vi også 6 stk. topstyrede vinduer 1. stk terrassedør, 1 stk. bryggersdør og 1 stk. hoveddør. Det hele blev leveret med 3-lags glas, og som træ/alu.
  Opgaven er udført i foråret 2017 og beløber sig til 132.600 kr. inkl. moms

   

  Nye vinduer i mansardtag

  By - Vanløse
  Tidspunkt - Juni - 2014
  Entreprisesum - 99.700 kr. inkl. moms

  Hos denne kunde har vi opfyldt kundens ønske om at få mere lys i stuen,
  og på badeværelset.
  Vi har monteret 2 stk. vinduer i stuen og 1 stk. på badeværelset.
  Vinduerne er fra fabrikanten Ortrup.
  prisen ovenfor indeholder alle ydelser i forbindelse med arbejdet.
  Stillads, hultagning i mansardtag, udvendig zinkarbejde omkring vinduerne, indvendige lysninger,
  og indvendig malerarbejde.

   

  Fra Vindue til Vinduesdør

  By - København
  Tidspunkt- Marts 2017
  Entreprisesum - 38.860 kr. inkl. moms

  Ved denne sag ønskede kunden en ny adgangsvej til deres vestvendte altan.
  I ejendommen var der strenge krav til at man ikke må ændre udtrykket på facaden.

  Derfor søgte vores kunde om, at få lov til at montere en vinduesdør, sådan en ligner et vindue, da den har samme rammeforhold som et vindue.

  Ideen med vinduesdøren blev godkendt, og vi fjernede brystningen indvendig, brød muren ned udvendig, lavede pæne afslutninger hele vejen rundt, både ude og inde.
  Alt arbejdet, og alle materialer ved denne sag, er indeholdt i prisen ovenfor.
  Kunden blev rigtig glad, og kan nu gå direkte fra køkkenet, og ud i aftensolen på den vestvendte altan / terrasse.

  En vinduesdør er egentlig det samme som en terrassedør, den har bare en smallere "ramme" (rammen er den del man åbner og lukker).
  Dermed opnår man et slankere design med en vinduesdør, og man får mere glas, så man på den måde optimerer lysindfaldet. Vinduesdøren vi brugte ved denne sag er, at karaktisere som en dobbelt vinduesdør, med 2 gående dørrammer, man kan også godt få vinduesdøren med en enkelt ramme. Der er ingen nævneværdig prisfordkel på vinduesdøre og terrassedøre.
  Ved denne konkrete sag, blev døren udført med 2 stk. oplukkelige vinduer over dørrammerne, så den ligner de eksisterende vinduer i ejendommen mest mulihgt.

  Nye vinduer - bærer taget

  Hos denne kunde på Amager, løb vi ind i en tilbagevendende udfordring.
  Huset er bygget op på den måde, så de eksisterende vinduer bærer husets tag.
  Alle nutidens vinduesfabrikker, skriver i deres betingelser, at de nye vinduer ikke må bruges som bærende elementer.
  Derfor gør vi oftest det, at vi bestiller nogle "samlestolper" med fra vinduesfabrikken, som vi samler vinduerne omkring,
  og samtidig bruger disse stolper til, at bære husets tag. Det betyder at vi får et pænt resultat, fordi stolperne kommer fra samme fabrik som laver vinduerne, og dermed er udført i samme gode kærnetræ, og er malet med samme gode maling. I dette konkrete tilfælde, havde kunden valgt at få monteret træ/alu vinduer, og derfor havde vi bestilt alustykker med til den udvendige del af stolperne, således at disse får samme look som vinduerne.

  Vinduerne er samlet omkring bærestolpen, og den forbukkede aludel bliver monteret med små skruer. (vi er nu klar til at fuge)

  Vi fuger ned langs siderne således, at vi får dækket de små skruer, og vi har nu en flot og vedligeholdelsesfri løsning.

  Kunden valget at få specialglasset Solar i alle de store vinduer imod syd. Denne type glas har en indbygget solfilm, som holder varmen fra solens stråler ude.
  Dermed kan kunden holde varmen ude på de varme sommerdage, hvor de før kunne have op imod 35-40 grader i deres stue og soveværelse.

  Nye vinduer i hele huset - Rationel Aldus - Træ/Alu

  By - Kokkedal
  Tidspunkt - Juni - 2014
  Entreprisesum - 116.300 kr. inkl. moms

  Her har vi monteret nye vinduer og døre i hele huset.
  kunden har valgt at få monteret træ/alu vinduer (Aldus).
  der er i alt monteret 6 stk. alm. topstyrede vinduer,
  3 stk. faste partier, 2 stk. terrassedøre, 1 stk. stor skydedør,
  og 2 stk. hoveddøre.

   

  Større dørhul i mur

  By - Glostrup
  Tidspunkt - Oktober 2015
  Entreprisesum - 61.200 kr. inkl. moms

  Ved denne sag ønskede bygherre at få mere lys i deres køkken.
  De havde i forvelen en alm. terrassedør fra køkkenet, og ud til deres have.
  Men for at få mere lys i køkkenet, ville de gerne have lavet terrassedøren om til en større skydedør.
  For ikke at husets tag skulle styrte ned, under arbejdet med at fjerne muren, understøttede vi taget inden vi begyndte at banke muren ned.
  Da muren var fjernet, murede vores murer fine nye kanter med mursten udevenigt, og gasbeton indvendigt.
  Derefter lagde han en stor betonbjælke op, som skal bære taget når vi har monteret skydedøren og fjernet vores understøtninger.
  Til slut monterede vi skydedøren, fugede udvendigt, og monterede hvidmalede lister indvendigt.

  10 vinduer og 2 døre, monteret i Smørum

  BY - 2765 Smørum
  Tidspunkt - April 2014
  Entreprisesum - 80.328 kr. inkl. moms

  Da 2 af vinduerne sad oppe i 1. sals højte, var det nødvendigt med et stillads.

  Stilladset er inkluderet i prisen ovenfor

   

  Nyt dørhul i mur + vindue laves til dørparti

  By - Valby
  Tidspunkt - September 2015
  Entreprisesum - 83.450 kr. inkl moms

  Her fik familien 2 nye huller i væggen, i det ene hul monterede vi en vinduesdør, så de fremover kan komme ud i baghaven, direkte fra køkkenet.

  Derudover lavede vi et eksisterende vindueshul om til et stort dørhul, hvor vi monterede en dobbelt vinduesdør og et fast parti.

  Alle elementer blev leverede som Rationel Aura. Det er den bedste energiklasse som leveres med 3-lags energiruder.

  En vinduesdør har til forskel fra en alm. terrassedør, et meget "slangt" design, rammen er meget smal, således at der er mest muligt glas, og dermed kommer der mest muligt lys ind i huset.

  Vi monterede også en ny hoveddør.
  Alle elementerne er leveret fra Rationel vinduer.

  2 stk. vindueskviste

  By - Klampenborg
  Tidspunkt - Maj 2012
  Entreprisesum - 92.300 kr.

  Det var en rigtig spændende sag.
  Vi monterede en kvist på hver side af huset.

  Den ene kvist skulle sidde i et værelse, og blev leveret med en flot dobbeltdør fra Rationel.
  Udenfor døren byggede vi senere en lækker terrasse i hårdttræ, som der blev direkte adgang til igennem dobbeltdøren.

  Den anden kvist blev monteret i et badeværelse, som naturligvis efter monteringen blev et helt nyt og meget dejligt lyst rum.

  De to meget flotte kviste fik vi hejst på plads med en stor lastbilkran

  Kundens kommentar

  Tømrerfirmaet Brdr. Gimm fik vi kontakt med via en forhenværende tømrermester, som igennem livet udførte 1. klasses håndværk og kendte vores krav til udførelse af håndværksarbejder.
  Vi har gennemført en gennemgribende ombygning af vores enfamiliehus. Især vores tagetage med badeværelse, toilet, kviste og tagterrasse, samt træenheder til carport/ have..
  Projektet var tegnet og planlagt som arbejder af høj kvalitet, fastlagt tidsplan og økonomi. Alt blev fulgt til punkt og prikke. Opstod der et problem blev det løst. Hertil kommer at Brdr. Gimm var særdeles gode til at samarbejde med de øvrige håndværkere på sagen.
  Der forekom alle former for tømrer- og snedkerarbejder, herunder omlægning af tagsten, kviste, tagterrasse, rækværk, døre og vinduer og inventar og alt det andet, som forekommer i en større ombygningssag.
  Selv om hele huset reelt var en stor byggeplads, hvor vi samtidig skulle bo, var det det en fornøjelse at have Brdr. Gimm og de andre danske håndværksfirmaer hver dag.
  Det er det også nu hvor arbejderne er afsluttet. Detaljer og udførelse er en daglig fornøjelse og arkitektonisk oplevelse.
  Jeg giver hermed min allerbedste anbefaling af Brdr. Gimm, som jeg ved enhver lejlighed anbefaler til andre.
  Venlig hilsen
  Chr. P. Skjoldborg, arkitekt M.A.A.
  Klampenborg

  Teaktræs dør fra producenten Vahle

  By - Virum
  Tidspunkt - November 2014
  Entreprisesum - 47.716 kr. inkl. moms

  På denne sag havde vores kunde mange specielle ønsker, hvilket betød at vi brugte en producent, som stort set kan opfylde et hvert ønske. Denne producent opfyldte alle vores kundes ønsker, så vi kunne montere
  nøjagtig den dør som var ønsket.

  Grundet de mange specifikke ønsker til døren, er prisen ovenfor noget højerer ende hvad en normal hoveddør koster.

  Døren er en teaktræs dør fra Vahle, med et smalt sideparti, dørhåndtaget er et messing greb, designet af Arne Jacobsen.

  Hvis du gerne vil have vejledning og tilbud på en ny facadedør, så er du meget velkommen til at kontakte os.

  Mange års erfaring
  Etableret i 2004

  Skift-vinduer.dk er en underafdeling af tømrerfirmaet Brdr. Gimm

  Få en god og grundig vejledning
  Gratis tilbud

  Gratis opmåling som foretages når det passer dig.

  Maksimal tryghed
  Tryghedspakken

  Betal først når vinduerne er leveret og monteret, og du har godkendt arbejdet.

  Ny terrassedør

  By Gudmindruplyng - (Højby sj)
  Tidspunkt - oktober 2012
  Entreprisesum - 16.950 kr

  Vi afmonterede væggen over og under vinduet, og monterede en terrassedør fra Rationel med et sideparti.
  Bagefter lavede vi indvendig og udvendig finish, med lister og fuge.
  ovenstående pris indeholder alt arbejdet, og er inkl. moms.

  Ved denne sag blev dørhullet lavet i en træ væg.
  Vi har lavet mange huller til døre og vinduer, i både træ vægge, murstens vægge, og beton vægge.
  Du kan se flere referencer og priser hvis du klikker på "referencer og priseksempler" i toppen af siden.

   

  Kundens kommentar

  Inden vi købte voren næsten nye fritidshus i 2012, insisterede min hustro på, at vi hurtigt lavede nogle få ændringer af huset.
  Der skulle bl.a. sættes en ekstra terrassedør i huset for at gøre adgangen til den store terrasse nemmere.
  Og der skulle opsættes en varmepumpe for at give huset en bedre varmeøkonomi. Vi kontaktede derfor tømrerfirmaet brdr. Gimm for at tale om,
  hvordan vores tanker kunne blive til en konkret løsning. Vi holdt et enkelt møde, hvor Niklas og Rasmus Gimm hurtigt forstod, hvad vi ønskede.
  Og da vi efterfølgende modtog det skriftlige tilbud, var vi ikke i tvivl om, at vi ville acceptere det.
  Hvorfor? Fordi de to tømrere på deres stilfærdige og troværdige måde havde overbevist os om, at de kunne og ville løse opgaven med et rigtigt godt resultat.
  På selve udførelsesdagen ankom Rasmus med en kollega, og i løbet af dagen blev et eksisterende vindue taget ud, dørhullet skåret ud,
  og så fik elektrikeren mulighed for at trække rør og kabler til varmepumpen indeni væggen. Døren blev sat i; men ikke nok med det, så blev der lavet forskellige tilpasninger af gulv og terrasse og afslutninger med en flot finish.
  Man kan meget kort sige, at tømrerne fik sat vores forventninger realistisk højt, men overraskede alligevel positivt med at lave en bedre og flottere løsning end forventet. Vi (Connie og Lars Lindsby) er meget tilfredse kunder og kan varmt anbefale tømrerfirmaet brdr. Gimm."

  3 stk. nye vinduer

  By - Værløse
  Tidspunkt - September 2013
  Entreprisesum - 24.587 kr. inkl. moms

  Vi har på denne sag leveret og monteret 3 stk. vinduer.

  Vi har færdiggjort udvendigt med silikonefuge og indvendigt med lister.

  Ovenstående pris indeholder alt arbejdet og er inkl. moms.

  Fra vindue til dør

  By - 4571 Grevinge
  Tidspunkt - December 2014
  Entreprisesum - 37.225 inkl. moms

  Ved denne sag lavede vi et vindue om til en dør i et sommerhus i Grevinge.

  På den måde fik familien adgang til terrassen direkte fra stuen.

  Udover det, monterede vi en ny halvdør i køkkenet, og en ny hoveddør.

  Det hele er medregnet i den ovenstående pris.

  8 Høje vinduespartier

  BY - Smørum
  Tidspunkt - Februar 2015
  Entreprisesum - 109.096 kr. inkl. moms

  Her har vi monteret 8 stk. store vinduespartier, som går fra gulv til loft.

  Partierne er udføre med en fyldningsplade i bunden, og glas i toppen.

   

  Skydedøre i Virum 3 stk.

  By - Virum
  Tidspunkt - September 2014
  Entreprisesum - 83.953 kr. inkl. moms

  Disse Rationel Skydedøre er af typen Aura+.
  Det betyder at de er af den beste energiklasse, som opfylder de energikrav der først træder i kraft i år 2020.
  Ydermere har kunden valgt den vedligeholdelsesfrie model, som er beklædt med aluminiun på ydersiden.
  Det sikre en lang holdbarhed, og at man slipper for at skulle vedligeholde skydedørene med maling.

   

  4-fløjet vindue og en dør

  By - Lyngby
  Tidspunkt - Januar 2014
  Entreprisesum - 24.022 kr. inkl. moms

  Her har vi monteret Rationel typen (Aldus) som er et vedligeholdelsesfrit træ/alu produkt.
  Denne kunde har valgt en mørkegrøn farve udvendigt og alm. hvid indvendigt.

  Prisen er som alle priser på hjemmesiden inkl. moms og inkl. udvendig fugning og indvenlige lister.

  4 stk. vinduer på 3 sal

  By - Charlottenlund
  Tidspunkt - Marts 2014
  Entreprisesum - 48.977 inkl moms

  Her har vi monteret 4 stk 2-fløjede vinduer af typen (Aldus) = Træ/alu vinduer
  Da vinduerne skulle monteres i 3.sals højde, har vi monteret vinduerne indefra, så kunden kunne spare udgifter til stillads/lift.

   

  Store vinduer på 1 sal

  By - KBH (Amager)
  Tidspunkt - Juni 2014
  Entrepricesum - 149.500 kr. inkl moms

  Her har vi skiftet vinduer på hele 1 salen.
  Alle vinduerne er leveret som side/Bundhengt således at de kan kippe ind i toppen.
  Der blev skiftet 2 døre, 5 store vinduespartier og 1 køkkenvindue.
  Et af vinduespartierne blev lavet om til en dør, så der er forberedt til en ny altan, som kunden får etableret senere.
  Da der løb Vvs rør langs denne væg, havde vi vores faste vvsér til at lægge rørene til radiatoren ned i gulvet.
  hullet i muren blev udført af vores faste murer.
  Indvendigt fik kunden nye flotte vinduesplader ved alle vinduer.

  Alle ydelser inkl. stillads, murer, vvs-arbejde er indeholdt i prisen ovenfor.