skift-vinduer-dansk
Tlf. 70 30 55 55
Tlf. 70 30 55 55
Referencer

... også til

Boligforeninger og Projektsager

Læs mere

5 fordele

ved at vælge
skift-vinduer.dk
til din opgave

Læs mere

Velfac-referencer

Dobbelt skydedør Model - Velfac-200

Dobbelt skydedør Model - Velfac-200

 By - Hellerup
Tidspunkt - August 2017
Entreprisesum - 237.032 kr. inkl moms

Velfac 200 vinduer og terrassedøre

Velfac 200 vinduer og terrassedøre

By - Kokkedal
Tidspunkt - Maj 2017
Entreprisesum - 96.600 kr. inkl moms

Hul i mur til Velfac vinduer (2 stk. faste partier)

Hul i mur til Velfac vinduer (2 stk. faste partier)

By - Smørum
Tidspunkt - Maj 2017
Entreprisesum - 41.280 kr. inkl. moms

8 stk. Dannebrosvinduer fra Velfac

8 stk. Dannebrosvinduer fra Velfac

By - Brøndshøj
Tidspunkt - Maj 2015
Entreprisesum - 75.775 kr. inkl. moms  

«
»

Værd at vide

Læs om bl.a. ny dør, bærende kontruktioner m.m.

Læs mere

Værd at vide

Læs om bl.a. ny dør, bærende kontruktioner m.m.

Læs mere

... også til

Boligforeninger og Projektsager

Læs mere

5 fordele

ved at vælge
skift-vinduer.dk
til din opgave

Læs mere

Se prisreferencer her

Læs mere

Tryghedspakken

Læs mere

... også til

Boligforeninger og Projektsager

Læs mere

Se prisreferencer her

Læs mere

Tryghedspakken

Læs mere

5 fordele

ved at vælge
skift-vinduer.dk
til din opgave

Læs mere

Velfac vinduer - få det bedste tilbud her.

Køb dine Velfac vinduer til den bedste pris hos os.

Indhent tilbud nu (Sep. okt. nov. 2019) og få et rigtig godt tilbud - med efterårsrabat.    

skift vinduer biler

Bestil en gratis opmåling, få vejledning, og få et grundigt gennemarbejdet tilbud på dit vinduesprojekt.
Vores betalingsbetingelser er din sikkerhed for et godt resultat, du skal nemlig ikke betale en krone,
før vi er helt færdige, og du er tilfreds med arbejdet. Det synes vi, giver den bedste sikkerhed for vores kunder.

 

 

Hvad koster nye Velfac vinduer ?

Når man er på udkig efter nye vinduer og døre, er der mange forskellige muligheder, derfor er det også meget forskelligt hvad elementerne koster. Selvom man holder sig indenfor samme mærke, er mulighederne mange.
Hos Velfac kan du få vinduer og døre som almindelige træ-elementer, eller som træ-alu elementer. Du kan vælge imellem 2 eller 3-lags glas. Du kan få mange forskellige farver, og få forskellige farver udv. og indv.
Nedenfor her, har vi listet forskellige priser, som giver et lille overblik over hvor stor forskel der er på vinduespriserne, alt efter hvad det er der passer ind i dit vinduesprojekt.
Alle vinduerne nedenfor er fra serien "Velfac Ribo" og størelsen er 118,8 cm x 118,8 cm.

 • Almindeligt topstyret vindue i træ, samme farve udv. og indv.  (Glas = 2-lags) - Pris inkl. moms = 3.600 kr.
  --- (samme vindue med 3-lags glas - Pris inkl. moms = 4.200 kr.)

 • Almindeligt topstyret vindue i træ, forskellig farve udv og indv. (Glas = 2-lags) - Pris inkl. moms = 4.040 kr.
  --- (samme vindue med 3-lags glas pris inkl. moms = 5.800 kr.)

 • Almindeligt topstyret vindue i træ/alu samme farve udv. og indv. (Glas = 2-lags) - Pris inkl. moms = 5.830 kr.
   --- (samme vindue med 3-lags glas pris inkl. moms 6.250 kr.)

 • Almindelig topstyret vindue i træ/alu forskellig farve udv. og indv. (Glas = 2-lags) - Pris inkl. moms = 5.830 kr.
   --- (samme vindue med 3-lags glas pris inkl. moms = 6.320 kr.)

 Hvis man ønsker samme størelse vindue, men opdelt i to oplukkelige fag, med sprosser koster det 8.380 kr. inkl. moms
--- (Det sprossede vindue er regnet som træ/alu, med 3-lags glas) 

Ovenfor bliver det tydeliggjort, at der er rimelig stor forskel på vinduespriserne, selvom vinduerne har samme størelse.
Prisforskellen kan svinge endnu mere, alt efter hvilke tilvalg man vælger til sine vinduer (se mere under tilvalgsmuligheder længere nede på siden) 

 

Hvad koster montering af nye vinduer ?

Ved montering af nye vinduer er der ikke nogen prisforskel på om det er træ eller træ/alu vinduer, men der er forskel på om det er med 2 eller 3-lags glas.
Glasset udgøre klart den største del af vægten i et vindue, og hvis man vælger 3-lags glas frem for 2-lags, så øger man vægten med ca. 1/3, det kan betyde at man skal bruge hjælpeværktøjer til at løfte vinduerne med, eller at man har brug for flere mænd til at klare opgaven.
Derfor er det ofte lidt mere bekosteligt, at få monteret vinduer med 3-lags glas end med 2-lags. 
Hvis der er tale om almindelige vinduesstørelser ca. 120 cm. x 120 cm. så er der ikke den store forskel i montageprisen, men hvis det er lidt større partier, feks. terrassepartier ind til stuen eller lignende, bliver de ofte så tunge, at det er nødvendigt med en vinduesløfter eller flere mænd, og dermed vil montage prisen stige. En almindelig vinduesløfter koster ca. 4.600 kr. i leje om dagen inkl. moms og levering.

Det er svært at lave en tommelfingerregel omkring pris på montering af vinduer, da der også her, kan spille mange forskellige ting ind. Men hvis man regner med at 4 stk. vinduer sidder så man kan nå dem fra jorden, at de har en nogenlunde almindelig størrelse, feks. 118,8 cm. x 118,8 cm.  og at de er monteret i et almindeligt murstens hus, så vil det koste ca. 11.500 kr. inkl. moms, at få monteret dem. I denne pris er alt indregnet. Fugning udv. og lister eller fugning indv. oprydning/rengøring, og bortkørsel af alt affald.

 

Spar på varmen med nye vinduer

Hvis du bor i et hus fra 60erne på ca. 140 m2, som har almindelige termoruder i, vil du kunne spare ca. 3.500 kr. årligt, ved at skifte til nye vinduer. Det er et bud på et gennemsnit, som kan være forskelligt ved forskellige forhold. Der er selvfølgelig flere ting som spiller ind på besparelsen.
Hvis du har et hus der har flere vinduer, eller større glasflader end et gennemsnitshuds fra den tid, vil besparelsen være større, hvorimod den vil være mindre hvis det er omvendt. Hvis din opvarmningsform er el-varme eller olie vil du også spare mere end hvis du har en billiger opvarmningsform, så som gas eller fjernvarme. Derudover spiller det selvfølgelig også en rolle hvor streng vinteren er, det år man måler på.
Velfac har en energiberegner på hjemmesiden, hvor man kan taste forskellige forhold ind, og dermed få et bud på hvor stor en besparelse man kan se frem til, ved at skifte vinduer i sit eget hus.

 

Tilvalgsmuligheder 

Derfor er de så vigtige -

Tilvalgsmulighederne kan faktisk gøre en enorm stor forskel, når man skal have nye vinduer eller døre, og der er rigtig mange muligheder.
Til at starte med skal man vælge imellem de muligheder, som de fleste mennesker kender, eller kan læse sig til rimelig hurtigt. Skal man have træ/træ eller træ/alu vinduer, skal man have 2 eller 3-lags glas, farver, sprosser, åbnemuligheder osv. Men der er mange flere tekniske tilvalgsmuligheder, som måske passer tid netop din situation.
Du kan få solar-glas, som hjælper med at holde varmen fra solens stråler ude, så der ikke er +30 grader, i din stue, eller i dit soveværelse, hvis disse skulle være syd eller vestvendt. Du kan få lydglas, som demper udefra kommende støj betragteligt, og det koster næsten ingenting ekstra. Hvis du skal have en ny terrassedør, vil vi opfordre dig til at undersøge hvad en Vinduesdør er, det er nemlig en terrassedør i et meget slangt, moderne, og lækkert look. Grundet den meget smalle ramme, tillader denne dør meget mere udsyn, og giver mere dagslys i det rum den er monteret i.

Nogle af tilvalgsmulighederne er direkte nødvendige, for at ende med et godt, og brugbart resultat. Man kan feks. tilvælge at få et renoveringsbundstykke (bundstykke = dørtrin), på sin nye dør. Normalt leveres de fleste døre i dag med et bundstykke i alu, eller komposit som begge er 25mm i tykkelsen, men ved mange dørudskiftninger, ligger gulvet indenfor højt, det gør ikke noget fordi det gamle bundstykke er 4-5 cm højt, men når så man får sin nye dør, hvor bundstykket kun er 25mm højt, så opstår balladen, for så ligger gulvet højere end bundstykket, og hvis døren åbner indad, kan den simpelthend ikke åbne fordi den støder ind i gulvet. I den situation skal man bestille døren med et renoveringsbundstykke, når man ordre den. 

Lige fortiden er det populært, at få sine nye vinduer delt på midten med en vandret post, således at der bliver to stykker glas, og det kun er den nederste del af vinduet der kan åbne. Hvis man vælger denne løsning, betyder det i langt de fleste tilfælde, at man faktisk bryder reglerne omkring brandredning i familieboliger.
Det er nemlig sådan, at der er et minimumsmål, som et vindue skal have, hvis det sidder i et opholdsrum, hvor der kun er EN anden udgang. Hvis du feks. ligger og sover i dit soveværelse, og der er opstået brand i huset, så det brander ude på den anden side af soveværelses døren, så har du muligvis kun EN flugtvej, og det er igennem vinduet. Derfor er der regler for minimumsåbninger i nye vinduer. Hvis det er looket du er ude efter i de todelte vinduer, vil det være klogt at vælge at dele vinduet med en vandret sprosse, som åbner med ud når du åbner vinduet, på den måde overskrider du ikke regelerne om brandredning. Hvis du har værelser med vinduer, som ikke overholder brandrednings reglerne, vil det give en K3 i tilstandsrapporten hvis/når du vil sælge huset, og det er der ingen der ønsker at have i sin tilstandsrapport.

 

Søg vejledning

Går du med tanker om at skifte dine vinduer eller døre, er det aller vigtigste råd vi kan give dig - Søg vejledning.
Du kan få en god sparring omkring dine tanker og dine muligheder, og du kan undgå dumme fejl. Det koster normalt ingenting at få et vejledningsbesøg og et tilbud, men det kan godt komme til at koste dyrt, ikke at gøre det.

 

God fornøjelse med dit vinduesprojekt

Venlig hilsen skift-vinduer.dk

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf. 70305555

 

 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. Gazelle 2013 Gazelle 2016 Håndværkergaranti

© 2020 Brdr. Gimm & skift-vinduer.dk · Alle rettigheder forbeholdes

Webløsning leveret af Jerndorff Digitalt Design