skift-vinduer-dansk
Tlf. 70 30 55 55
Tlf. 70 30 55 55
Referencer

... også til

Boligforeninger og Projektsager

Læs mere

Skift Vinduers præsentationsvideo

Rationel-referencer

Vinduer fra gulv til loft

Vinduer fra gulv til loft

  By - Hornbæk
Tidspunkt - juni 2017
Entreprisesum - 45.900 kr. inkl. moms

Nyt karnap parti

Nyt karnap partiBy - 2765 Smørum
Tidspunkt - Juli 2014
Enrtreprisesum - 55.900 kr.Nye Velux vinduer

Nye Velux vinduerBy - 2750 Ballerup
Tidspunkt - August 2012
Entreprisesum -

Se kundens kommentar nederst i referencen

Nye vinduer i mansardtag

Nye vinduer i mansardtag

By - Vanløse
Tidspunkt - Juni - 2014
Entreprisesum - 99.700 kr. inkl. moms

Nye vinduer i hele huset - Rationel Aldus - Træ/Alu

Nye vinduer i hele huset - Rationel Aldus - Træ/Alu

By - Kokkedal
Tidspunkt - Juni - 2014
Entreprisesum - 116.300 kr. inkl. moms

10 vinduer og 2 døre, monteret i Smørum

10 vinduer og 2 døre, monteret i SmørumBY - 2765 Smørum

Tidspunkt - April 2014
Entreprisesum - 80.328 kr. inkl. moms

9 stk. kældervinduer

9 stk. kældervinduer

By - Charlottenlund
Tidspunkt - Aug 2013
Entreprisesum - 38.200 kr.

Se kundekommentar nederst i referencen

2 stk. vindueskviste

2 stk. vindueskviste


By - Klampenborg
Tidspunkt - Maj 2012
Entreprisesum - 92.300 kr.

Se kundekommentar nederst i referencen

8 stk. faste vinduer

8 stk. faste vinduer

By - Helsingør
Tidspunkt - April 2012
Entreprisesum - 28.320 kr.

Se kundekommentar nederst i referencen

Ny terrassedør

Ny terrassedør

By Gudmindruplyng - (Højby sj)
Tidspunkt - oktober 2012
Entreprisesum - 16.950 kr

Se kundens kommentar nederst i referencen

«
»

Værd at vide

Læs om bl.a. ny dør, bærende kontruktioner m.m.

Læs mere

Værd at vide

Læs om bl.a. ny dør, bærende kontruktioner m.m.

Læs mere

... også til

Boligforeninger og Projektsager

Læs mere

Skift Vinduers præsentationsvideo

Se prisreferencer her

Læs mere

Tryghedspakken

Læs mere

... også til

Boligforeninger og Projektsager

Læs mere

Se prisreferencer her

Læs mere

Tryghedspakken

Læs mere

Skift Vinduers præsentationsvideo

Få 20% Rabat på nye Rationel vinduerGør en god handel - køb dine nye vinduer fra Rationel nu, og få 20 % rabat (tilbuddet gælder august og september 2020)

 Få en god og grundig vejledning, og et godt tilbud, helt gratis.

skift vinduer biler


Hvis du entrerer med os, skal du først betale når vi er helt færdige, og du har godkendt arbejdet.

Det synes vi, giver maksimal tryghed for kunden.

Du kan også vælge blot at købe vinduerne igennem os, og selv stå for monteringen.

  
 


Kontakt os nu, og få et godt tilbud.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Værd at vide, når man skal have nye vinduer.


Hvad koster nye vinduer ?

Materialet.

Prisen på nye vinduer kan svinge meget, både fordi der findes forskellige kvaliteter, og forskellige typer inden for samme kvalitetsramme.

Feks. kan listeprisen på et helt almindeligt vindue (119 cm x 119 cm) afvige fra 3.624 kr. inkl. moms for et almindeligt topstyret trævindue i farven hvid. Til 11.153 kr. inkl. moms for et vindue i samme størrelse, men regnet som et sprosset træ/alu Dannebros-vindue, med en udluftningsventil.

Således kan prisen på et vindue svinge rigtig meget, alt efter hvad det er man ønsker. Hvis du går med tanker om at få skiftet vinduer, anbefaler vi derfor altid, at du tager en snak med en fagperson der ved hvad han taler om, og dermed kan give en god og grundig vejledning, således at du som kunde får det bedste grundlag at træffe din beslutning på.

Arbejdsløn/Montering.

Når det handler om montering, er det ikke så vigtigt for prisen hvilken type vindue det er der skal monteres. Her er det mere vigtigt hvor mange vinduer der er, og hvor store vinduerne er.

En montage-pris for montering af 4 stk. vinduer 119 cm. x 119 cm. Vil ligge på 11.424 kr. inkl. moms. Denne pris er for et HELT færdigt stykke arbejde, det vil sige at der er regnet med færdiggørelse udv. Med fuger, og indvendigt med lister. Rengøring og bortkørsel af affald er også inkluderet i prisen.

Hvis kunden ønsker selv at fuge og lave indvendig finish med lister, ville prisen skulle reduceres med ca. 1.500 kr. inkl. moms.

Det vil altid være lidt dyrere kun, at få monteret et enkelt vindue, fordi der er en række arbejdsgange, som skal udføres uanset om der er tale om montering af 1 stk. vindue, eller 4 stk. vinduer - kørerturen frem og tilbage til arbejdsstedet, ud og indpakning af værktøj, og turen til genbrugsstationen med affald, er alle de samme. Det er derfor naturligt nok billigere pr. vindue at få monteret 4 stk. end kun at få monteret 1 stk.

Se flere priseksempler under referencer.

Hvor meget kan man spare på varmeregningen med nye vinduer ?

Ved en almindelig villa fra 1960, på 140 m2. vil man typisk kunne spare 3.000 – 4.000 kr. om året ved at skifte til nye lavenergi vinduer. Der er selvfølgelig en række omstændigheder der kan ændre dette beløb op og ned. Hvis vi får en lang og kold vinter, vil det beløb man sparer selvsagt være større, end hvis vinteren er meget mild og kort. Ligeledes har opvarmningsformen noget at sige, hvis man feks. har en dyr opvarmningsform som El- varme, vil det beløb man sparer også være større end hvis man har en billigere opvarmningsform. Se mere på Rationels energiberegner, for at få præciseret hvor meget der er at spare i din konkrete situation. Du finder energiberegneren under "Besparelser og merværdi" i toppen på forsiden af vores side. www.skift-vinduer.dk

Vigtige tilvalgsmuligheder.

Der er virkelig mange tilvalgsmuligheder når det handler om vinduer og døre. Mange flere end de fleste ved. Nogle af de muligheder der er, koster ikke noget særligt ekstra, men kan gøre en kæmpe forskel, for dem der får dem installeret.
Man kan eksemplevis få "solar glas" i vinduerne som holder varmen fra solens stråler ude. Det kan være virkelig nyttigt for folk som har terrassepartier imod syd og vest, og som derfor kan have svært ved at holde varmen i boligen nede om sommeren.
Man kan også få gennemgående greb på sin terrassedør, så man kan gå ud af døren, og lukke den rigtigt efter sig, det kan være nyttigt på en kølig dag, og det koster næsten ingen ting.
Der er mulighed for at få udluftningsventiler, lydglas, sikkerhedsbeslag, vendevinduer, 2- og 3-lags glas, ekstra lås på hoveddøren, træ/alu elementer, og meget meget mere.

Derfor er det bedste råd man kan få, når man skal have nye vinduer, SØG VEJLEDNING.
Udover at få styr på tilvalgsmulighederne, kan man ved at søge kompetent vejledning, også undgå dumme fejl, og få mere værdi for pengene. Hvis man eksempelvis gerne vil have sine vinduer 2-farvede, feks. sorte udvendig, og hvide indvendig, så koster det ca. 18% ekstra fordi fabrikken skal dække vinduerne af, og male dem af 2 omgange. I disse tilfælde kan det være en rigtig god idé, at vælge vinduerne som træ/alu elementer. Det koster nemlig ingenting ekstra, at få træ/alu vinduer som 2 farvede. Det er fordi aludelene bliver fremstillet for sig, og monteret på vinduerne til sidst, hvilket betyder at fabrikken ikke skal dække af og male af 2 omgange. Det betyder at man godtnok betaler de ca. 25% ekstra det koster at få træ/alu vinduer, men tilgengæld spare man de 18% det koster at få malet trævinduerne af 2 omgange. Dermed betaler man faktisk kun ca. 7% ekstra for et bedre vindue, der er vedligeholdelsesfrit, og som har en længere garanti. Faktisk kan man få aludelene i flere forskellige farver og overflader, end man kan få på et almindeligt trævindue.
 
Det er bare nogle af grundende til vi mener, at alle der påtænker at skifte vinduer og døre, bør bestille et vejledningsmøde, det koster ingenting, og man får samtidig et uforpligtende tilbud på opgaven       

Hvor køber jeg nye vinduer ?

Du kan købe nye vinduer mange forskellige steder.

I stort set alle trælaster, i Silvan, på internettet, og andre steder.

Vi hos skift-vinduer.dk har en god aftale med vinduesproducenten Rationel. Det betyder at du som kunde, kan købe vinduerne til en favorabel pris, samtidig med at du får den bedste vejledning, og en gratis opmåling af dine vinduer.

Derfor vil vi naturligvis opfordre dig til at få et uforpligtende tilbud fra os.

Vi kommer gratis ud og opmåler dine vinduer, råder og vejleder på bedste vis, og giver et uforpligtende tilbud. Hvis du efterfølgende ønsker at gøre brug af vores tilbud på nye vinduer, kan du roligt læne dig tilbage og lade os klare hele processen. Vi tager ansvaret for vinduesmål, og for selve produktet (Vinduerne). Hvis der er fejl på noget, sørger vi naturligvis for at alt bliver bragt i orden. Du får som kunde hos os, markedets absolut bedste betalingsbetingelser, der er med til at give maksimal tryghed. Du skal nemlig først betale, når vi er HELT færdige med arbejdet, og du har godkendt det hele. Se mere under Tryghedspakken, på forsiden af vores hjemmeside www.skift-vinduer.dk

Hvis du selv ønsker at monterer dine nye vinduer, kan du også købe vinduerne igennem skift-vinduer.dk vi opdeler nemlig altid vores tilbud, så du som kunde kan se hvor meget der er sat af til montering, og hvor meget selve vinduerne koster. Hvis du selv ønsker at monterer vinduerne, oplyser du bare det, så leverer vi vinduerne på din adresse, og du vil få en faktura der matcher prisen på vinduerne. (leverengen af vinduer er indregnet i vinduesprisen)

Hvordan får jeg nye vinduer ?

Et typisk forløb

Hr. Hansen Kontakter os (skift-vinduer.dk) pr. mail eller telefon. Vi aftaler et mødetidspunkt, hvor vi sammen kan se på opgaven. Vi møder op hjemme hos Hr. Hansen hvor opgaven skal udføres, gennemgår sagen, og drøfter de forskellige muligheder. Vi råder og vejleder på bedste vis, og finder sammen med Hr. Hansen den løsning der passer bedst til ham. Vi laver de nødvendige opmålinger, og kører hjem og regner på sagen. Indenfor 14 dage modtager Hr. Hansen en mail eller et brev, med tegninger/beskrivelse af vinduerne og et uforpligtende tilbud, som er delt op således, at det klart fremgår hvor meget af den samlede tilbudspris der er sat af til arbejdsløn, og hvor meget der er sat af til materialer (Vinduerne). Herefter vælger Hr. Hansen om han gerne vil gøre brug af hele tilbuddet, (altså at vi står for hele opgaven, og udskifter vinduerne) eller om han selv vil stå for udskiftningen, og dermed nøjes med at få vinduerne leveret til sin adresse. Hr. Hansen vælger i dette tilfælde at lade os stå for hele opgaven. Begge parter underskriver aftalen, og der aftales en dato for udskiftningen. Når vi rammer den aftalte dato, kommer vi og udfører opgaven. Herefter kan Hr. Hansen gennemgå det udførte arbejde, og først når arbejdet er gennemgået og godkendt af Hr. Hansen, får han regningen, som selvfølgelig lyder på det aftalte beløb. Hr. Hansen betaler regningen, og kan nu glæde sig over det gode forløb, sine flotte nye vinduer, og kan se frem til en vedvarende årlig besparelse på varmeregningen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du selv vil monterer vinduerne, og blot vil bestille dem igennem skift-vinduer.dk er betalingsbetingelserne anderledes.
Se mere omkring forholdene ved at klikke Her - Tryghedspakken. 
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. Gazelle 2013 Gazelle 2016 Håndværkergaranti

© 2020 Brdr. Gimm & skift-vinduer.dk · Alle rettigheder forbeholdes

Webløsning leveret af Jerndorff Digitalt Design