skift-vinduer-dansk
Tlf. 70 30 55 55
Tlf. 70 30 55 55

2 stk. vindueskviste


By - Klampenborg
Tidspunkt - Maj 2012
Entreprisesum - 92.300 kr.

Se kundekommentar nederst i referencen

Det var en rigtig spændende sag.
Vi monterede en kvist på hver side af huset.

Den ene kvist skulle sidde i et værelse, og blev leveret med en flot dobbeltdør fra Rationel.
Udenfor døren byggede vi senere en lækker terrasse i hårdttræ, som der blev direkte adgang til igennem dobbeltdøren.

Den anden kvist blev monteret i et badeværelse, som naturligvis efter monteringen blev et helt nyt og meget dejligt lyst rum. 

De to meget flotte kviste fik vi hejst på plads med en stor lastbilkran 

vindues kvist1vindues kvist2vindues kvist3vindues kvist4

Kundens kommentar

Tømrerfirmaet Brdr. Gimm fik vi kontakt med via en forhenværende tømrermester, som igennem livet udførte 1. klasses håndværk og kendte vores krav til udførelse af håndværksarbejder.
Vi har gennemført en gennemgribende ombygning af vores enfamiliehus. Især vores tagetage med badeværelse, toilet, kviste og tagterrasse, samt træenheder til carport/ have..
Projektet var tegnet og planlagt som arbejder af høj kvalitet, fastlagt tidsplan og økonomi. Alt blev fulgt til punkt og prikke. Opstod der et problem blev det løst. Hertil kommer at Brdr. Gimm var særdeles gode til at samarbejde med de øvrige håndværkere på sagen.
Der forekom alle former for tømrer- og snedkerarbejder, herunder omlægning af tagsten, kviste, tagterrasse, rækværk, døre og vinduer og inventar og alt det andet, som forekommer i en større ombygningssag.
Selv om hele huset reelt var en stor byggeplads, hvor vi samtidig skulle bo, var det det en fornøjelse at have Brdr. Gimm og de andre danske håndværksfirmaer hver dag.
Det er det også nu hvor arbejderne er afsluttet. Detaljer og udførelse er en daglig fornøjelse og arkitektonisk oplevelse.
Jeg giver hermed min allerbedste anbefaling af Brdr. Gimm, som jeg ved enhver lejlighed anbefaler til andre.
Venlig hilsen
Chr. P. Skjoldborg, arkitekt M.A.A.
Klampenborg

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. Gazelle 2013 Gazelle 2016 Håndværkergaranti

© 2020 Brdr. Gimm & skift-vinduer.dk · Alle rettigheder forbeholdes

Webløsning leveret af Jerndorff Digitalt Design