skift-vinduer-dansk
Tlf. 70 30 55 55
Tlf. 70 30 55 55

Rationel-vinduer

KPK-vinduer

Velfac-vinduer

Outrup-vinduer

5 fordele ved at vælge skift-vinduer.dk

 Nye lavenergi vinduer

 

  1. Vi er konkurrencedygtige på prisen. 
     
  2. Du får gratis vejledningsmøde og gratis opmåling af vinduer og døre.

  3. Hos os kan du vælge imellem blot at modtage vinduerne og så selv stå for monteringen, eller købe hele tryghedspakken hvor vi opmåler, leverer, og monterer.

  4. Når vi står for monteringen, leverer vi altid en færdig løsning, det vil sige, at vi gør arbejdet HELT færdigt både udvendigt med fuge og indvendigt med lister eller fuger. Det hele er medregnet i tilbudsprisen.

  5. Vores betalingsbetingelser er DIN sikkerhed. Når du vælger at bruge skift-vinduer.dk, skal du ikke betale en eneste krone, før vi er helt færdige med arbejdet, og du har godkendt det hele. Det kalder vi maksimal tryghed for kunden.

 

   Nye vinduerfordele2

 

Udover ovenstående fordele kan du være sikke på at møde yderst kompetent personale, når du kontakter skift-vinduer.dk 

Vi har mere end 15 års erfaring med vinduesudskiftninger, vi ved hvad der kan lade sig gøre og hvad man skal tage højte for, i forbindelse med udskiftning af vinduer.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. Gazelle 2013 Gazelle 2016 Håndværkergaranti

© 2020 Brdr. Gimm & skift-vinduer.dk · Alle rettigheder forbeholdes

Webløsning leveret af Jerndorff Digitalt Design